Home » Bamboe massage

Bamboe massage

 

Dit is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de leer van de vijf elementen: hout, vuur, aarde, water en metaal. Door de druk van de bamboestokken werk je dieper op de spieren.

Bij de bamboe massage worden de bamboestokken eerst verwarmd en in combinatie met verschillende etherische oliën gebruikt.

Een combinatie van bamboestok, de houten acupressuur stick en de aanraking van handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen verdwijnen, zodat de rust kan terugkeren in het lichaam.

Bamboe is uitermate geschikt om energie over te brengen.

Een bamboe massage heeft naast een ontspannend effect ook een stimulerend effect, voor onder andere de bloedsomloop en lichaamsenergie. Het ontspant spieren, verlaagt de bloeddruk, vermindert stress en zorgt daarom ook voor mentale rust.

Bamboe massage maakt gebruik van de Piëzo- en Pyro-elektriciteit. Piëzo-elektriciteit ontstaat door druk en Pyro-elektriciteit door warmte. Door de unieke diepe werking van bamboe massage in weefsels en spieren komen beide vormen van elektriciteit vrij. De bamboestokken activeren zo de zenuwuiteinden onder de huid wat je nieuwe energie zal geven en bijdraagt aan een aangenaam ontspannen gevoel. Lees ervaringen van klanten.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u heerlijk ontspannen?

Dan kunt u een bamboe massage aan huis van 8.00u tot 22.00u reserveren (ma t/m zo) via het onderstaande formulier.


Kosten:

60 min - €60,-

90 min - €80,-

 

In de stad Groningen geldt een toeslag van €7,50,- voor de reiskosten.

Buiten de stad Groningen geldt een toeslag van € 12,50. tot maximaal 30 min. reistijd. Vanaf 30 min. reistijd geldt een toeslag van €20,-)

 

Betaling

Afrekenen geschiedt via contante betaling na afloop van de massage of met een overboeking via iDEAL op mijn website.

Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

 

Massage

€ 55,00

Massage

€ 55,00