Home » Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

 

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van je huid. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot cel vernieuwing. De huid wordt strakker en gladder.

De huid is ons grootste orgaan. Bindweefsel is onderdeel van alle organen van ons lichaam. Het ondersteunt, beschermt, vormt en verzorgt het orgaan. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Bij rekken van bindweefsel kan de huid zijn stevigheid verliezen en gaan hangen. Ook kunnen er rimpels ontstaan. Wanneer bindweefsel krimpt kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken. Hierdoor kan cellulite ontstaan.

 

Met een bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de huid doorbloeding
– Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Bevordering van de celdeling
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbetering van de huidstructuur en huidtint
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

 

Waarom een kuur bindweefselmassage?
– Verbeteren van lijntjes en huidverslapping
– Verminderen van cellulite
– Vervagen van littekens

 

Met een kuur verbeter ik de lijntjes en huidverslapping in het gezicht, de hals en decolleté. Ook helpt de behandeling tegen deukjes in de huid (cellulite). Deze worden minder diep en de huid wordt gladder en strakker bij de armen, billen en benen. Lees ervaringen van klanten.

 

Cupping massage tegen Cellulite

Bij cuppingmassage wordt er gebruik gemaakt van cups waarbij de huid vacuüm wordt gezogen. Daarom wordt het evengoed aangeduid als vacuümmassage. Deze techniek werd van oorsprong gebruikt voor het behandelen van brandwonden en littekens. Daarnaast werd ontdekt dat deze massagetherapie een gunstige uitwerking heeft op cellulite. Er volgde daarom vele studies naar het effect van vacuümmassage. Uit deze studies kwam naar voren dat de weefselhardheid en de elasticiteit van de huid verbeterde. De fibroblasten in de huid worden gestimuleerd waardoor het bindweefsel in de huid verbeterd. Daarnaast wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd en verbetert het de bovenste huidlaag. De effecten van de cupping massage verbeteren hiermee het reliëf van de cellulite. In eerste instantie is er een verbetering waar te nemen doordat het vocht beter wordt afgevoerd maar hoe meer behandelingen er worden ondergaan hoe meer effect dit zal hebben op de rest van het weefsel.

 

Behandeling

Als eerste wordt uw huid gereinigd met een zachte tonic. Daarna wordt er een speciale olie (sint jans olie) aangebracht op het te behandelen gebied. De bindweefselmassage begint met een stimulatie van de doorbloeding van het bindweefsel. Zo bereid ik de huid voor op de bindweefselmassage. Vervolgens wordt er een speciale kneedtechniek toegepast in de bindweefsellaag. Daarop volgend begin ik met de cupping massage. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Voor het beste resultaat moet de behandeling herhaald worden. Daarom kunt u ook kiezen voor een kuur van 6 behandelingen.

Een kuur bestaat uit 2x per week een bindweefselmassage gedurende 2 weken, met daarna een rustpauze van 2 weken. Vervolgens krijgt u weer 2x per week een bindweefselmassage.

Daarna  kunt u ervoor kiezen om het 1x per maand bij te houden.

 

*Om de behandeling tegen cellulite aan te vullen krijgt u van mij een vers sapje na afloop. Dit drankje heeft dankzij de ingrediënten die het bevat een zuiverende werking op lichaamscellen. 

Smoothie met appel, ananas, wortelen en citroen

Appelen en wortelen zorgen voor een stevige huid.

Ananas lost verklevingen van het bindweefsel op die ervoor zorgen dat cellulitis niet of moeilijk verwijderd kan worden. Citroen stimuleert de productie van collageen waardoor cellulitis minder zichtbaar wordt.

 

Kosten:

 

Bindweefselmassage gelaat + decolleté  €70,-
(Diepe reiniging van de huid (Peeling), uitgebreide bindweefselmassage / Cupping en dagverzorging)
 
Bindweefselmassage billen & benen €80,-
(Uitgebreide bindweefselmassage / Cupping, verstevigende berken olie en behandeling met anti cellulite apparaat)
 
Bindweefselmassage armen, buik, billen en benen  €100-
(Uitgebreide bindweefselmassage / Cupping , verstevigende berken olie en behandeling met anti cellulite apparaat)
 
Bindweefselmassage gelaat, decolleté + armen, buik, billen en benen  €170-
(Diepe reiniging van de huid (Peeling), uitgebreide bindweefselmassage / cupping massage, verstevigende berken olie, behandeling met anti-cellulite apparaat en dagverzorging)
 
Bij een kuur van 6 behandelingen krijgt u 10% korting op de gehele kuur die u vooraf moet voldoen.
(De korting wordt automatisch verrekend bij betaling)

 

U kunt een bindweefselmassage aan huis van 8.00u tot 22.00u reserveren (ma t/m zo) via het onderstaande formulier.

 

In de stad Groningen geldt een toeslag van €7,50,- voor de reiskosten.

Buiten de stad Groningen geldt een toeslag van € 12,50. tot maximaal 30 min. reistijd. Vanaf 30 min. reistijd geldt een toeslag van €20,-)

 

Betaling

Afrekenen geschiedt via contante betaling na afloop van de massage of met een overboeking via iDEAL op mijn website.

Er is geen mogelijkheid tot pinnen.