Home » Mama-massage

Mama-massage

( Post partum massage)

 

Bent u in de afgelopen maanden bevallen? En bent u lekker aan het genieten van de kleine spruit?! Dan wil ik u van harte feliciteren! Het prille ouderschap is het mooiste wat er is. Maar het is ook zeker een intensive periode. Daarom is het zo belangrijk om goed voor uzelf te zorgen.

Boek daarom vandaag nog een Mama-massage!

 

De mama-massage is een postpartum massage die helpt om sneller te herstellen na de bevalling!

Tijdens de zwangerschap en bevalling heeft het lichaam een flinke prestatie geleverd, en heeft het lichaam dan ook enige tijd nodig om te herstellen.

Bekende klachten zijn o.a. hoofdpijn, vermoeidheid, spierpijn, haaruitval en stemmingswisselingen. Een mama-massage kan deze klachten al na één massage verlichten. Lees ervaringen van klanten.

 

Een mama-massage helpt bij het vinden van nieuw evenwicht :

- Fysieke klachten verminderen in de spieren die extra belast worden door het voeden en dragen van de baby, zoals nek, schouders, arm en rugspieren.

- Het bevorderd de slaap, en helpt tegen depressie.

- Door de ontspanning wordt het vermogen vergroot om prikkels en oververmoeidheid te relativeren

- Door de ontspanning wordt het algehele herstel bevorderd.

- Door het masseren verminderd de aanmaak van cortisol ( het stresshormoon). En bevorderd het gelukshormoon oxytocine en endorfine.

 

Massage kan een hele grote rol spelen bij het herstel na een zwangerschap.

Een mama-massage kunt u ontvangen vanaf vier weken na de bevalling. Indien u een keizersnede hebt gehad, dan kunt u na zes weken genieten van de mama-massage.

Ik maak gebruik van een speciale Prenatal massagetafel. Door de kussens te verwijderen uit de buik of borst uitsparingen word deze tafel omgetoverd tot een comfortabele massagetafel die uiterst geschikt is voor de dames die borstvoeding geven of om andere reden geen druk op de borsten of buik kunnen verdragen.
Dat wordt door veel vrouwen als zeer prettig ervaren. U mag ook op de buik liggen als u dat zelf prettig vindt. Maar het kan eventueel ook in de zijligging, dan ondersteun ik het hoofd, buik en benen met kussens.


Elke massage start met een kort consult vooraf en worden uw wensen en evt. klachten besproken zodat u als kersverse mama heerlijk kunt ontspannen en genieten.

*Ook leuk om als cadeau te geven!

(De cadeaubon is 1 jaar geldig na uitgifte)

U kunt een mama-massage aan huis van 8.00u tot 22.00u reserveren (ma t/m zo) via het onderstaande formulier.


Kosten:

60 min - €75,-

90 min - €100,-

 

In de stad Groningen geldt een toeslag van €7,50 voor de reiskosten.

Buiten de stad Groningen geldt een toeslag van € 12,50. tot maximaal 30 min. reistijd. Vanaf 30 min. reistijd geldt een toeslag van €20,-)

 

Betaling

Afrekenen geschiedt via contante betaling na afloop van de massage of met een overboeking via iDEAL op mijn website.

Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

 

Massage

€ 75,00

Massage

€ 75,00