Home » Sportmassage

Sportmassage

 

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Sportmassage zorgt voor zowel ontspanning als activatie van de spieren. De behandeling stimuleert de bloedsomloop, waardoor voedingsstoffen sneller worden aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor herstellen de spieren (en dus het lichaam) sneller na een inspanning, waardoor de spieren beter kunnen blijven presteren.

Of je nou een zware training of een rustige yogasessie achter de rug hebt, je ledematen, spieren en gewrichten hebben het na een work-out zwaar te verduren. Met een sportmassage worden je spierknopen en je spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam weer volledig tot rust.

Lees ervaringen van klanten.

* TotallyZenn biedt de mogelijkheid om andere massagetechnieken te integreren in deze behandeling. U kunt zelf een massage-combinatie samenstellen.

 

Kosten:

60 min. €60,-

 

(Er worden GEEN kosten gerekend voor de reistijd of kilometers in de stad Groningen. Buiten de stad Groningen geldt een toeslag van €12,50,-.)

 

U kunt een sportmassage aan huis van 8.00u tot 22.00u reserveren (ma t/m zo) via het onderstaande formulier.

 

Betaling

Afrekenen geschiedt via contante betaling na afloop van de massage of met een overboeking via iDEAL op mijn website.

Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

 

Sportmassage

€ 60,00

Sportmassage

€ 60,00